Werkplaats

Service en Onderhoud

In onze modern ingerichte werkplaats met vakbekwame monteurs staan wij snel en vakkundig voor u klaar om alle voorkomende reparaties, aanpassingen en keuringen uit te voeren aan uw aanhangwagen, oplegger, caravan, vouwwagen, paarden-/veetrailer, bedrijfswagen tot en met 3.500 kg. en natuurlijk rijtuigen.

Onze werkplaats is uitgerust met vijf werkhefbruggen, een remmentestbank met weeginstallatie en remsimulator. Dit houdt in dat wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw aanhangwagen/caravan – of deze groot of klein is – zonder beperkingen kunnen uitvoeren. Alle voorkomende slijtdelen op voorraad in ons uitgebreide magazijn garanderen een snelle en correcte uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden. In onze keur-/teststraat kunnen we APK ll en AWB BOVAG-keuringen (VCA erkend) uitvoeren.

In onze constructiewerkplaats is het mogelijk om alle denkbare constructies en aanpassingen aan uw aanhangwagen of bedrijfswagen te laten realiseren. Denk hierbij ook aan speciaalbouw-aanhangwagens. Laswerk RVS en aluminium behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor de realisatie van een open laadbak, kipperopbouw en/of autolaadkraan op uw bedrijfswagen of aanhangwagen zijn wij dealer van Maxilift autolaadkranen & Henschel kippers en open laadbakken.

Uw caravan voorzien van elektronische beveiliging en/of een digitaal schotelantennesysteem waarmee u overal in Europa uw favoriete televisiezenders kunt ontvangen, en dus niets hoeft te missen! Tevens kunnen wij uw caravan voorzien van een mover, airco, serviceluik, antislingersysteem, as- en chassisreparatie.

   

Het construeren en opbouwen van een huifstellage is ook geen enkel probleem.

X